Kwaliteits-Controle-Bureau

Landelijke bijeenkomst Landelijke afstemming Hardfruit geannuleerd; nu 2 december online

maandag 15 november 2021

Vanwege de huidige coronasituatie heeft het KCB besloten de bijeenkomst Landelijke Afstemming Hardfruit op donderdag 18 november te annuleren. Voor het KCB staan de gezondheid en de veiligheid van de deelnemers en onze medewerkers betrokken bij deze bijeenkomst voorop. Gezien de huidige toename van het aantal coronabesmettingen vinden wij het daarom niet verantwoord deze bijeenkomst door te laten gaan.

Wij vinden het jammer dat wij hierdoor voor het tweede jaar op een rij niet in de gelegenheid zijn om elkaar fysiek te ontmoeten en op interactieve wijze over de kwaliteit van appelen en peren te discussiëren. We hebben daarom besloten om een online presentatie te geven over de kwaliteit van hardfruit en de lijn die het KCB daarbij aanhoud. We hopen hiermee een nuttige alternatieve invulling te geven aan de Landelijke Afstemming Hardfruit.

Wanneer?
De online presentatie Hardfruit wordt gehouden op donderdag 2 december van 15.30 tot 16.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar kkb@kcb.nl. U ontvangt dan uiterlijk een dag van tevoren de inloggegevens van de sessie die via Zoom wordt gehouden.

Meer nieuws