Kwaliteits-Controle-Bureau

Werken bij het KCB

Onze organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat verwachten wij ook van onze medewerkers. Als inspectiedienst hebben wij te maken met allerlei regelgeving, maar we verliezen daarbij zeker niet uit het oog dat het werk draait om mensen.
Bij het KCB werken ongeveer 260 medewerkers, waarvan 210 in de buitendienst. De cultuur binnen het KCB kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De open en platte organisatiestructuur biedt daar alle ruimte voor.

Onze medewerkers zijn zowel teamplayer als ook solist; ze voeren zelfstandig hun werk uit maar weten dat ze elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen. Daarnaast beschikken ze over een nuchtere, no-nonsense mentaliteit en hebben ze feeling met de sector waarin zij werken

Vacatures

Het KCB heeft momenteel de onderstaande vacatures:

 

Inspecteurs

Heb jij interesse in de agrarische sector? Vind je het leuk om continu te leren en te ontwikkelen en werk je graag in de buitendienst? Door een toename van het aantal inspecties (mede n.a.v. Brexit) en medewerkers die met pensioen gaan blijft de behoefte naar goede inspecteurs toenemen. Daarom zijn wij niet op zoek naar één, maar naar meerdere inspecteurs die ons team komen versterken!

Kijk hieronder voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Rayonmanager voor regio Schiphol

De afdeling Buitendienst bij het KCB bestaat uit een landelijke organisatie met verschillende rayons. Samen met de collega - rayonmanagers en bijbehorende teams vorm je de buitendienst. Het KCB groeit in omvang en . hierdoor verandert de organisatorische structuur van de Buitendienst. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega die het huidige team komt versterken. Als rayonmanager geef je leiding aan een team dat bestaat uit inspecteurs (in opleiding). We zijn op zoek naar een rayonmanager voor de regio Schiphol.

Kijk hier voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Senior Communicatieadviseur te Zoetermeer voor 32/40 uur per week

We zoeken een ervaren allround communicatieadviseur met brede ervaring op het gebied van zowel interne als externe communicatie, waaronder ook persvoorlichting.  Ben je op zoek naar een uitdagende en zelfstandige functie in een dynamische en groeiende organisatie en hou je van werkdagen die elke dag anders zijn?

Kijk dan hier voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Open sollicitatie

Mocht je een open sollicitatie willen sturen dan kan dit  t.a.v.:

Afdeling Personeelszaken
Postbus 420
2700 AK Zoetermeer

pz@kcb.nl