Kwaliteits-Controle-Bureau

Werken bij het KCB

Onze organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat verwachten wij ook van onze medewerkers. Als inspectiedienst hebben wij te maken met allerlei regelgeving, maar we verliezen daarbij zeker niet uit het oog dat het werk draait om mensen.
Bij het KCB werken ongeveer 180 medewerkers, waarvan 140 in de buitendienst. De cultuur binnen het KCB kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De open en platte organisatiestructuur biedt daar alle ruimte voor.

Onze medewerkers zijn zowel teamplayer als ook solist; ze voeren zelfstandig hun werk uit maar weten dat ze elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen. Daarnaast beschikken ze over een nuchtere, no-nonsense mentaliteit en hebben ze feeling met de sector waarin zij werken.

Vacatures

Het KCB heeft momenteel de onderstaande vacatures:

Inspecteurs

Heb jij interesse in de agrarische sector? Vind je het leuk om continu te leren en te ontwikkelen en werk je graag in de buitendienst? Door een toename van het aantal inspecties (mede n.a.v. Brexit) en medewerkers die met pensioen gaan blijft de behoefte naar goede inspecteurs toenemen. Daarom zijn wij niet op zoek naar één, maar naar meerdere inspecteurs die ons team komen versterken!

Kijk hieronder voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Hoofd P&O  voor 32-40 uur per week

Ben je een stevig Hoofd P&O die de stip op de horizon zet en bewaakt? Voel jij je prettig in een organisatie die volop in beweging is en waar jij met je P&O visie het verschil weet te maken? Dan is dit jouw baan!

De afdeling Personeel & Ontwikkeling bestaat uit het cluster Kwalificatie & Kennisbeheer (KKB) en het cluster Personeelszaken (PZ). Dit wordt een nieuwe combinatie. Het cluster Kwalificatie & Kennisbeheer houdt zich voornamelijk bezig met het opleiden en het kwalificeren van onze buitendienstmedewerkers. Het cluster Personeelszaken adviseert, begeleidt, informeert en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden, personeelsbeleid en ontwikkelen.

Kijk hier voor meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure.

Open sollicitatie

Mocht je een open sollicitatie willen sturen dan kan dit  t.a.v.:

Afdeling Personeelszaken
Postbus 420
2700 AK Zoetermeer

pz@kcb.nl