Kwaliteits-Controle-Bureau

Werken bij het KCB

Onze organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat verwachten wij ook van onze medewerkers. Als inspectiedienst hebben wij te maken met allerlei regelgeving, maar we verliezen daarbij zeker niet uit het oog dat het werk draait om mensen.
Bij het KCB werken ongeveer 180 medewerkers, waarvan 140 in de buitendienst. De cultuur binnen het KCB kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. De open en platte organisatiestructuur biedt daar alle ruimte voor.

Onze medewerkers zijn zowel teamplayer als ook solist; ze voeren zelfstandig hun werk uit maar weten dat ze elkaar nodig hebben om het werk goed te kunnen doen. Daarnaast beschikken ze over een nuchtere, no-nonsense mentaliteit en hebben ze feeling met de sector waarin zij werken.

Vacatures

Voor ons kantoor in Barendrecht is het KCB per direct op zoek naar een Planner (fulltime). Kijk hier voor meer informatie over de vacature,

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met de heer Ben Schaaf, rayonmanager Zuid-West Nederland, telefoonnummer 0180 - 642999. Als u meer wilt weten over de sollicitatieprocedure kunt u met uw vragen terecht bij mevrouw Linda Vluggen (personeelsconsulent), bereikbaar via het telefoonnummer van het KCB: 088-3088200.